Pēc Nordea Rīgas maratona enerģiju atjaunos veselīgo uzkodu pakas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Atbalstot aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, kā arī, lai stiprinātu Nordea Rīgas maratona dalībniekus pēc garās distances, «Rimi» ikvienam skrējējam pēc maratona finiša līnijas šķērsošanas nodrošinās veselīgo uzkodu paku. 

Tajā būs atrodams negāzēts ūdens «Vichy Viva Sport», «Zelta rieksts» «Dienas deva enerģijai» – žāvētu augļu un riekstu maisījums, «Belvita» brokasteri «Forest Fruit», kā arī ābols. Kopumā maratona dalībnieki saņems 18 000 pakas ar produktiem, kas palīdzēs ātri atjaunot enerģiju pēc garā skrējiena.

Visus produktus maratona dalībnieki saņems stilīgos maisiņos ar Rimi veselīgas ēšanas kustības «Aikāgaršo» un Nordea Rīgas maratona simboliku, kas turpmāk varēs kalpot arī kā ērta soma iepirkumiem. Turklāt maisiņu būs iespējams salikt neliela ābola formā un ielikt rokas somā vai kabatā, kur tas neaizņems daudz vietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu