«Summer Sound Liepāja» laikā notiks vērienīgākais «Instrumentu» brīvdabas šovs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivāla «Summer Sound Liepāja» apmeklētājus gaida līdz šim vērienīgākā pašmāju populārās grupas «Instrumenti» brīvdabas uzstāšanās. Festivāla laikā uz «OKartes» Pludmales skatuves gaidāmais grupas šovs būs īpašs, jo no citiem šogad paredzētajiem un jau notikušajiem koncertiem atšķirsies ar īpašu vizuālo pievilcību un joprojām pārliecinošu izpildījumu.

Pēdējo trīs gadu laikā «Instrumenti» noteikti kļuvuši par vienu no Latvijā pieprasītākajām un gaidītākajām mūzikas grupām. To apliecināja ne vien pilnībā izpārdotās koncertzāles Liepājā, Valmierā un Rīgā, pagājušā gada nogalē, bet arī «Instrumentu» koncertgrafiks 2012. gada festivālu sezonā. Tomēr «Summer Sound» laikā paredzētais koncerts no pārējiem atšķirsies ar vizuālo pievilcību, majestātiskumu un noslēpumainību.

«Pēc pagājušā gada nogales vērienīgajiem «Instrumenti» koncertiem, kas noslēdzās «Arēnā Rīga», mēs vēlējāmies «TRU» šovu izvest brīvdabā, ko arī darīsim «Summer Sound» festivāla ietvaros. «Summer Sound» festivālā Liepājā jau pēc nepilnām divām nedēļām notiks mūsu šī gada iespaidīgākais koncerts – lai arī tehniski dažas lietas jāmaina un koncerts nebūs precīza «Arēnā Rīga» šova kopija – būs papildus dažādi jauninājumi, ko vēl šobrīd atklāt nevēlamies, taču tas viennozīmīgi būs šī gada iespaidīgākais Instrumenti šovs,» tā grupa «Instrumenti».

«Instrumentu» uzstāšanās notiks uz OKartes Pludmales skatuves festivāla pirmajā dienā – 6. Jūlijā, piektdienas pusnaktī. Pirms grupas «Instrumenti» spēlēs «TRU» koncerttūres laikā jau iepazītā grupa «The Wow», kuras dziesma «Say It» guvusi lielu popularitāti un augstas vietas Latvijas radiostaciju mūzikas topos.

PAR SUMMER SOUND LIEPĀJA

«Summer Sound Liepāja» notiks jau otro gadu. Uz festivāla galvenās - OKartes Pludmales skatuves uzstāsies tādas populāras grupas kā «The Big Pink», «Far East Movement», «Instrumenti», «H-Blockx», «Jumprava», «Dzelzs Vilks» un citas. Kopumā uz septiņām dažādām pludmalē un parkā izvietotām skatuvēm divu dienu laikā kāps vairāk kā simts grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju no 11 dažādām valstīm, tostarp Apvienotās Karalistes, ASV, Somijas, Igaunijas, Vācijas u.c. Aicinot atļauties vairāk, festivālu sponsorē «OKarte». Atbalsta Liepājas pilsētas Dome, Liepājas Kultūras pārvalde un enerģijas dzēriens Shark. Festivālam garšu piešķir «Cēsu Alus».

Festivāla oficiālajā mājaslapā «summersound.lv» iespējams dzirdēt jau izziņoto mākslinieku mūziku, kā arī saņemt vairāk informācijas gan par māksliniekiem, gan festivāla norisi. «Summer Sound Liepāja» 2012 vārti šovasar vērsies 6. jūlijā, piecos pēcpusdienā, un festivāls turpināsies līdz pat 8. jūlija rītam. Biļetes pieejamas visās «Biļešu Servisa» kasēs jau šobrīd, to cena ir 12, 16 un 18 lati. Pieejamas arī VIP biļetes – to cena ir 40 lati.

Ja esi OKartes lietotājs, biļetes uz SUMMER SOUND festivālu pieejamas lētāk! Akcijas laikā no 27. līdz 30.jūnijam OKartes lietotājiem 2 dienu festivāla biļete nopērkama par 10 latiem vai 12 latiem ar vietu telšu pilsētiņā. Atlaides kodu iespējams saņemt mobilajā lapā «m.lmt.lv/summersound». Vienam «Okartes» lietotājam pieejams viens kods, ko var izmantot vienas biļetes iegādei. Biļešu iegāde, uzrādot kodu, «Biļešu Servisa» kasēs. Biļešu skaits ierobežots.

Pērn festivālu «Summer Sound Liepāja» apmeklēja ap 20 000 apmeklētāju, divu dienu garumā Liepājas pludmalē un parkā uzstājās vairāk kā piecdesmit mākslinieki, tostarp leģendārais Vācijas numetāla kvartets «Guano Apes», skotu dīdžejs, producents un dziedātājs Kalvins Hariss (Calvin Harris), britu grupa «Toploader», kā arī pašmāju mākslinieki Gustavo, «R.A.P.», Gacho un daudzi citi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu