Pamela Andersone lūdz Putinam aizliegt roņādas importu (4)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Modele, aktrise Pamela Andersone, nespēdama palikt vienaldzīga, pašrocīgi uzrakstījusi vēstuli Krievijas premjeram Vladimiram Putinam, lūdzot Krievijā aizliegt roņādas tirdzniecību.

Vēstule tikusi nosūtīta, atsaucoties uz dzīvnieku aizsardzības organizāciju "Peta", kurā modele Pamela Andersone darbojas jau vairākus gadus. Andersone lūgusi Vladimiram Putinam Krievijā aizliegt roņu mazuļu ādas importu no Kanādas, tādējādi cerot samazināt mazuļu nežēlīgo masveida nogalināšanu.

Vēstulē uzsvērts, ka ES valstīs, ASV un Meksikā roņādas imports jau ir aizliegts, bet Krievija ir palikusi viena no retajām, kurā šī tirdzniecība vēl ir legāla.

Pamelas cīņu pret roņu mazuļu nogalināšanu atbalsta arī ASV prezidents Baraks Obama un Tibetas garīgais līderis Dalailama.

Andersonei šī nav pirmā vēstule Krievijas valstsvīriem - pirms diviem gadiem viņa nosūtīja vēstuli Krievijas prezidentam Dmitrijam Medvedevam ar lūgumu aizliegt jūras lauvu ādas importu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu