Portāls: Repšes biedrība tomēr dibinās partiju (126)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Biedrība «Latvijas attīstībai» jeb tā dēvētā Repšes biedrība jau pašlaik aktīvi strādā pie vēl nedibinātās partijas programmas un meklē autoritātes, kas piekristu kandidēt 12. Saeimas vēlēšanās no jaunās partijas saraksta, liecina portāla «Pietiek.com» rīcībā esošā informācija.

Portālam zināms, ka biedrība «Latvijas attīstībai», ko vada Jaunā laika dibinātājs, ekspremjers un bijušais finanšu ministrs Einars Repše, regulāri sanāk uz apspriedēm, kurās piedalās dažādu nozaru autoritātes, lai strādātu pie topošās partijas programmas.

Partijas dibināšanas laiks vēl nav zināms, bet tā būšot labēja partija ar liberālu ekonomisko programmu, pie kuras tiekot intensīvi strādāts tematiskās darba grupās.

«Pietiek.com» zināms, ka nākamajās Saeimas vēlēšanās no jaunās partijas varētu kandidēt pats Einārs Repše, Edgars Jaunups, līdzšinējais «Vienotības» priekšvēlēšanu kampaņu veidotājs Ainārs Ščipčinskis un kādreizējā Repšes padomniece Baiba Fromane.
Starp biedrības dibinātājiem esošie polittehnologi finansētājiem pašlaik sola, ka, startējot 12. Saeimas vēlēšanās pēc nedaudz vairāk kā diviem gadiem, jaunā partija varētu iegūt 10% līdz 15% vēlētāju balsu, kas nodrošinātu aptuveni 12-15 deputātu vietas parlamentā.

Komentāri (126)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu