Mārim Štrombergam tiek piešķirts jauns «Audi A6» (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Oficiālais «Audi» dīleris Latvijā «Møller Auto Rīga» divkārtējam Olimpiskajam čempionam BMX riteņbraukšanā Mārim Štrombergam pēc lieliskajiem startiem Londonas Olimpiskajās spēlēs piešķīris lietošanā jauno «Audi A6».

Štrombergs jaunā «Audi A6» priekšrocības baudīs visu laiku, kamēr uzturēsies Latvijā, pirms došanās uz Amerikas Savienotajām Valstīm, kur viņš jau vairākus gadus dzīvo, trenējas un piedalās sacensībās.

«Izšķirošajā braucienā Māris pierādīja savu pārākumu un nosargāja Pekinā iegūto titulu. Mūsu izcilākie ir pelnījuši pašu labāko - arī no auto nozares, tāpēc esam ļoti gandarīti, ka mums ir iespēja sadarboties», stāsta «Møller Auto Rīga» direktore Ilze Zoltnere.

BMX riteņbraukšana olimpisko spēļu programmā pirmo reizi tika iekļauta vien pirms četriem gadiem Pekinā, tādējādi Māris Štrombergs arvien saglabā titulu kā vienīgais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā vīriešiem.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu