Liene Šomase atradusi jaunu mīlu? (121)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Kaut dabā jaušams rudenīgs drēgnums, šķiet dziedātājas Lienes Šomases dzīvē iestājies pavasaris. Sarunā ar žurnālu «Kas Jauns», viņas acis mirdzot priekā un seju nepametot smaids. 

Liene (25) manīta «Wine Concept» ballītē, kas notika «Elizabete Hotel» telpās. Šomase eost bijusi īpaši pacilātā garastāvoklī, tomēr iemesls nebūt neesot bijis baudītais vīns, bet gan jaunais pavadonis.

Vakaru Liene pavadījusi būvuzņēmēja Alvja Sāra (31) kompānijā. Kaut pati Liene nevēlējusies komentēt - vai ir jaunās attiecībās, vai nē, tomēr abu izturēšanās bijusi izteiksmīgāka par vārdiem.

«Kas Jauns» ievērojis, ka abi apmainījušies simpātiju pilniem skatieniem, Liene cienājusi Alvi ar savu dzērienu. Vēlāk Šomase labprāt nogaršojusi drauga rokām pasniegto picas gabaliņu. Alvis pret dziedātāju izturējies ļoti gādīgi un, pametot ballīti, viņš maigi apņēmis Lienes muguru.

Alvis Sārs neesot bijis tik izvairīgs komentāru sniegšanā. Viņš atklājis, ka bijis gatavs pastiprinātai uzmanībai, izejot kopā ar populāru mūziķi. «Ja no vilka baidies, tad mežā neej!» žurnālam parunu citējis Alvis. Viņš zinājis, kas viņu sagaida, turklāt Sārs paredzējis, ka šī nebūšot pēdējā reize, kad abus manīšot kopā.

Pagājis aptuveni pusotrs gads, kopš Liene vairs nedzīvo kopā ar meitiņas Gabrielas (2) tēvu Mārtiņu Samuli. Arī Alvim aiz muguras ir izjukušu attiecību vēsture - viņš trīs gadus nodzīvojis laulībā ar Ingu Sāri, bet abi pirms diviem gadiem šķīrušies.

Komentāri (121)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu