«Renault» izstrādājis unikālu «Twizzy» koplietošanas sistēmu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Papildinot sabiedrisko transportu, šis pilnīgi jaunais elektriskās mobilitātes risinājums ir vienlaikus ērti lietojams un aizraujošs. Jānorāda, ka šis risinājums ir arī videi draudzīgs, un piedāvā īstu brīvības sajūtu.

Ar «Twizy Way by Renault» risinājumu «Renault» atkārtoti apstiprina savu pozīciju kā inovatīvs automašīnu ražotājs, kas cīnās par to, lai ilgtspējīga mobilitāte būtu pieejama ikvienam.

Pēc izmēģinājuma fāzes «Twizy Way by Renault» tagad atklāj savu automašīnu dalīšanas risinājumu plašākai sabiedrībai. «Twizy Way» ir vienkāršs, videi draudzīgs un praktisks risinājums, kā pārvietoties pilsētā.

Sadarbojoties ar Saint-Quentin-en-Yvelines reģionā, «Twizy Way by Renault» ir privāts pakalpojums ar sabiedrisko interesi, kur darbības izmaksas un automašīnas novietošanas stāvvietā izmaksas sedz «Renault». Pilsētas, kurās pakalpojums ir pieejams (Montigny-le-Bretonneux, Guyancourt, Voisins-le-Bretonneux, daļēji Trappes) ir garantējuši atļauju izmantot sabiedrisko domēnu, kā arī apsolījuši palīdzību pakalpojuma popularizēšanā.

Veikala atklāšana paredzēta pēc dažām dienām, kad tiks pabeigti iekārtošanas darbi. Veikals atradīsies Saint-Quentin-en-Yvelines stacijā, un tajā tiks sniegta informācija, pieņemta reģistrācija un notiks automašīnu nodošana.

Šis pakalpojums pieejams ikvienam, kuram ir derīga B kategorijas braukšanas apliecība vismaz 2 gadus. Pēc 15 eiro reģistrācijas maksas veikšanas lietotājs saņems magnētisku karti, kura nodrošinās pieeju aptuveni 50 «Twizy» automašīnām, kas pieejamas visā Saint-Quentin-en-Yvelines pilsētas teritorijā.

Viena no šī koncepta lielākajām priekšrocībām ir, ka klientam nav jāuztraucas par automašīnas uzlādi vai novietošanu stāvvietā. Lietotāji var izbaudīt pilnīgu brīvību, jo auto iespējams atstāt jebkurā stāvvietā pakalpojuma zonā. Auto ir iespējams paņemt, kur to var redzēt, un atstāt, kur ērtāk. Pakalpojums pieejams 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā.

Pakalpojuma «Twizy Way by Renault» ietvaros lietotājs maksā tikai par reālo izmantošanas laiku. Nepastāv minimālais apjoms. Cena ir 0,29 eiro minūtē jeb 11,90 eiro par stundu.

Jaunais «Renault» pakalpojums ir «caurspīdīgs» - nekādu slēpto izmaksu. Viss iekļauts cenā - nomas maksa, enerģija, apdrošināšana automašīnas uzturēšanas izmaksas un novietošana stāvvietā pakalpojuma zonā.

«Twizy» lietošana ir ļoti vienkārša - lietotāji var izvēlēties kādu no pieejamajiem modeļiem, izmantojot QR kodu karti, vai rezervēt to pēc savas izvēles internetā vai, izmantojot viedtālruni, aptuveni 15 minūtes pirms tā lietošanas.

«Renault Twizy» ir lieliski piemērots pilsētas mobilitātes jaunajām formām. Tas ir viegli izmantojams, turklāt aizņem ļoti maz vietas. Tā vadīšana ir vienkārša un droša, pateicoties četriem riteņiem un bremžu diskiem. Domāts arī par pasīvo drošību - auto aptīkots ar vadītāja drošības spilvenu, četru punktu drošības jostu priekšā un trīs punktu drošības jostu aizmugurē.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu