Arī Ķuzi un Kozlovski fotoradari pieķēruši pārkāpjam ātrumu (65)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis, iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (RP) un Saeimas deputāts Jānis Ādamsons (SC) pārsnieguši atļauto maksimālo ātrumu un to fiksējuši fotoradari.

To trijotne atzina Latvijas Radio raidījumā «Krustpunktā».

Ādamsons pastāstīja, ka tā bijusi neveiksmīga apdzīšana, lai izvairītos no avārijas.

«Kad apskatījos, cik man būs jātērē laiks, lai pierādītu, kāpēc es esmu veicis šādu manevru, es labāk izvēlējos samaksāt desmit latus,» sacīja Ādamsons.

Arī Kozlovskis atzina, ka pārsniedzis atļauto ātrumu - tas noticis uz Jūrmalas šosejas pirms tirdzniecības centra «Spice», kur viņš neesot paspējis samazināt ātrumu.

Ātruma pārkāpšanā, ko fiksējis fotoradars, atzinās arī Ķuzis.

«Kad es beidzu darbu, tad kāpju savā personīgajā automašīnā, un arī es esmu saņēmis šo soda kvīti. Protams, arī «maziņo» - desmit latus. Tas man bija tāds pietiekoši nopietns brīdinājums, ka laikam daru ne tā kā vajag un tad es arī apmeklēju Drošu braukšanas skolu, kur saskatīju no jauna daudzas lietas,» sacīja Ķuzis.

Komentāri (65)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu