Parīzes auto izstādē «Toyota» iezīmē ražojumu ofensīvu C segmentā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2012. gada Parīzes autoizstādē notiks jaunā «Auris Hybrid», «Auris Hybrid Touring Sports» un «Verso» pasaules debija, kas nozīmē pilnīgi atjaunotu kompānijas piedāvājumu C segmentā Eiropā.

Jaunais «Yaris» ir uzkrītošāks un pārliecinošāks, ar augstāku salona apdares kvalitāti, uzlabotu braukšanas dinamiku un vēl vairāk pilnveidotām un efektīvākām dzinēju sistēmām, kas ietver arī klasē vadošo pilnā hibrīda funkcionalitāti, ar ko lepojas līnijas flagmanis.

Nostiprinot «Toyota» apņēmību piedāvāt klasē labākos tehnoloģiskos risinājumus maksimāli plašam pircēju lokam, jaunais «Auris Hybrid» būs pieejams uzreiz pēc tā izlaides, un tiek lēsts, ka tas veidos aptuveni trešo daļu no visu jauno «Auris» noieta Eiropā.

«Auris» jau var lepoties ar visaptverošu dzinēja sistēmu izvēli, un tagad arī virsbūves tipu klāsts tiek papildināts ar populāro universāļa virsbūves tipu «Toyota Auris Touring Sports» veidolā. Automobiļi ar universāļa virsbūves tipu pašreiz veido 25% no visa C segmenta pārdošanas apjoma, un jaunais «Touring Sports» būs moderns papildinājums «Auris» piedāvājumā, kā arī pirmais šajā segmentā pieejamais universālis, kas līdztekus versijām ar benzīna un dīzeļdzinējiem būs pieejams arī ar pilnā hibrīda funkcionalitāti.

Jaunais «Verso», kas arī ietilpst C segmenta ofensīvā, teicami atspoguļo uzņēmuma Eiropas dizaina un inženiertehniskās iespējas. Jaunajā «Verso» izmantotas «Toyota» jaunās dizaina valodas iezīmes ar nepārprotamu piederību kopējam modeļu klāstam, uzlabotu salona apdari un atjauninātu 2,0 D-4D dzinēju, kas lepojas ar uzlabotu veiktspēju un mazāku CO2 emisijas daudzumu, kā arī pilnveidotu braukšanas dinamiku un pazeminātu trokšņu un vibrāciju līmeni.

Savukārt jaunais «Yaris Trend» izceļas ar unikālu virsbūvi un tikai šim modelim raksturīgiem salona apdares elementiem, faktūrām un krāsām, ar mērķi piesaistīt gados jaunus pilsētniekus, kas novērtē dizainu.

Eiropā pirmoreiz būs pieejami arī modelim «GT86» paredzētie TRD (Toyota Racing Development) aksesuāri, kas uzlabo aerodinamiku un veiktspēju. «GT86» ar uzstādītiem «TRD Performance Line» aksesuāriem aplūkojams kā paraugs, lai informētu par pieejamo virsbūves, salona un mehānisko aksesuāru klāstu. TRD aksesuāri nav grupēti komplektos, bet gan pieejami katrs atsevišķi.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu