«Volkswagen Touareg» atzīmē 10 gadu jubileju ar īpašu modeli - «Touareg Edition X» (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms desmit gadiem «Touareg» svinēja pirmizrādi Parīzes autoizstādē, un kopš tā laika tas sniedz augstākās klases bezceļu braukšanas prieku. Tagad «Volkswagen» šai panākumu ērai velta speciālu modeli - «Touareg Edition X», kas ar neskaitāmām ekskluzīvām aprīkojuma iezīmēm apmierinās pat visprasīgākos klientus.

Jaunais «Touareg Edition X» brauc uz 19 collu «Moab» vieglmetāla diskiem un kopā ar papildaprīkojumā pieejamo «Moonlight Blue» virsbūves krāsu ar perlamutra efektu rada modernu iespaidu. Šī pievilcīgā apvidus automobiļa izskatu papildina liela, bīdāma un paceļama panorāmas jumta lūka, anodizēti sudrabkrāsas jumta reliņi, biksenona priekšējie lukturi ar LED dienas braukšanas gaismām un aptumšoti aizmugurējie lukturi ar LED tehnoloģiju. Komplektā ietilpst arī «Chrome & Style» stila komplekts, tonēti sānu un aizmugurējie stikli, kā arī «Touareg X» logo uz spārniem.

Augstākās klases izskats turpinās arī iekšpusē. «Touareg Edition X» ir aprīkots, piemēram, ar ekskluzīvas «Nappa» ādas apdari «Amber Brown» krāsā ar jauna veida pītu virsmu. To papildina durvju un priekšējā paneļa dekori «Ebony» krāsā, kā arī izgaismotas priekšējo durvju sliekšņu uzlikas ar «Touareg X» logo. Komplektā ietilpst arī pieskaņotas krāsas dekoratīvas šuves uz stūres ādas apdares, transmisijas sviras apvalka un auduma paklājiem.

«Touareg Edition X» iespējams pasūtīt jau tagad ar piecu dzinēja/transmisijas kombināciju izvēli, tai skaitā hibrīdversiju. Cenas sākot no 61 025 EUR par versiju, kas aprīkota ar V6 TDI «BlueMotion» tehnoloģiju dzinēju (150 kW/204 ZS) un 8-pakāpju transmisiju.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu