Nedēļa bez fotoradariem traģiska uz autoceļiem (194)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pagājušajā nedēļā ceļu satiksmes negadījumos dzīvību zaudējuši seši cilvēki. Nedēļā, kad uz ceļiem nedarbojās fotoradari, avārijās ir arī daudz cietušo.

Kā vēstī ziņu aģentūra BNS, sestdien un svētdien avārijās gājuši bojā divi cilvēki. Svētdien Rīgā, Spīķeru ielā, pie Centrāltirgus trolejbuss sabrauca apmēram 50 gadu vecu sievieti. Savukārt sestdien Talsu pusē avārijā dzīvību zaudēja 37 gadus vecs autovadītājs.

«Apollo» jau ziņoja, ka piektdienas rītā avārijā dzīvību zaudēja viens cilvēks, bet vēl trīs cilvēki guva ievainojumus. Avārija notika Vecumnieku novadā uz autoceļa Nereta-Subate īsi pēc plkst.8. Autoceļa 3.kilometrā automašīna «Infiniti» nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Negadījuma vietā gāja bojā 1965.gadā dzimis spēkrata vadītājs, bet traumas guva vēl trīs automašīnas pasažieri.

Pagājušajā ceturtdienā uz valsts ceļiem gāja bojā divi cilvēki. Rīgā, Granīta ielā, sadūrās automašīna «Toyota», kuru vadīja 1989.gadā dzimis vīrietis, automašīna «Ford», kuru vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis, un automašīna «Mercedes-Benz», kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījuma vietā no gūtajām traumām nomira automašīnas «Ford» vadītājs.

Savukārt Baldones novadā, uz autoceļa Iecava-Baldone-Daugmale, 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Volvo», nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Automašīnas vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Jāatgādina, ka arī svētdien, 30.septembra vakarā notika smaga divu vieglo automašīnu sadursme. Negadījums notika ap plkst.20.30 uz autoceļa Jelgava-Eleja, aptuveni 15 kilometrus aiz Jelgavas, kur automašīna BMW sadūrās ar «Audi». Avārijā gāja bojā viens cilvēks, bet vēl divi smagā stāvoklī nogādāti slimnīcā.

Pagājušajā nedēļā notikušās arī vairāki ceļu satikmes negadījumi, kuros daudz cilvēki cietuši.

<em><strong>Pamatīga avārija uz Rīgas apvedceļa; astoņi cietušie.</strong></em>

Komentāri (194)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu