Pamatīga avārija uz Rīgas apvedceļa; astoņi cietušie (70)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Silvestrs

Ap plkst.16 atjaunota avārijas dēļ bloķētā satiksme uz Rīgas apvedceļa pie Lielās Juglas tilta.

LETA jau ziņoja, ka uz Rīgas apvedceļa posmā Baltezers-Saulkalne pie Lielās Juglas tilta šo pēcpusdien ap plkst.15 notika pamatīga avārija un satiksme bija bloķēta abos virzienos.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Lita Juberte, avārijā iesaistītas piecas automašīnas. Patlaban negadījuma vietā strādā policija un mediķi.

Pēdējās dienās uz šī tilta tika veikti remontdarbi satiksme tika organizēta ar luksoforiem pa vienu joslu. Neoficiāli zināms, ka avāriju varētu būt izraisījusi automašīna, kas ietriekusies pie sarkanās gaismas stāvošās automašīnās.

Mediķu palīdzība bija nepieciešama astoņiem cilvēkiem, no kuriem pieci nogādāti slimnīcās, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Kā informēja Bukša, astoņi cietušie tikuši apskatīti uz vietas, pieci cietušie hospitalizēti - kāda sieviete ar smagām traumām, bet pārējie ar vidēji smagiem ievainojumiem.

Kā informē policija, ceļu satiksmes negadījumā iesaistītās automašīnas no braucamās daļas noņemtas un kustība atjaunota atbilstoši ceļu remontdarbu noteiktajiem ierobežojumiem.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu