Mācies sasniegt savus mērķus Rudens <i>kouču</i> dienā (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:http://www.flickr.com/photos/akire_yrko/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Vai zināji, ka mērķu sasniegšanā iespējams trenēties gluži tāpat, kā futbolā vai klavierspēlē? Protams, tas prasa zināmu laika un personiskās izturības ieguldījumu. Tomēr, ir taču jauki, ka regulāru treniņu darba rezultāts sniedz augļus – sasniegtus mērķus. Vienalga cik mazi vai lieli tie būtu. Lai iepazīstinātu ar šo treniņu programmu, Jauno psiholoģiju centrs, sadarbībā ar RigaCoach.lv, 16.novembrī aicina uz Rudens kouču dienu.

Katram no mums ir mērķis – personīgajā dzīvē, attiecībās, karjerā vai biznesā. Tomēr – ja mērķa nav? Tādā gadījumā mērķis ir uzstādīt mērķi. Mērķis ir, tomēr par to, kā to sasniegt, reizēm trūkst gan izdomas, gan zināšanu. Kā? Šis ir jautājums, kuru risina koučings.

Lai gan šī nozare Latvijā pamazām iegūst arvien lielāku popularitāti, sabiedrībai arvien vēl trūkst informācijas par to, cik lielu devumu šī treniņu programma spēj sniegt katram no mums. Tieši tā – koučings ir treniņš mērķu sasniegšanā. Lai iepazīstinātu ar tā darbību, funkcijām un tehnikām, Jauno Psiholoģiju centrs sadarbībā ar RigaCoach.lv 16.novembrī rīko Rudens kouču dienu. Tās laikā pasākuma apmeklētājiem būs iespēja uzzināt vairāk par to, kas ir koučings un kā ar šo procesu iespējams uzlabot personīgās dzīves, karjeras vai uzņēmuma virzību. Semināros un meistarklasēs tiks apskatītas tādas tēmas kā: «es pats sev un izaugsmei», «es un manas attiecības», «es man mana karjera». Tiks arī sniegta iespēja izmēģināt sesijas pie kouča (personības un izaugsmes trenera) praksē.

Aicināti tiek visi – gan individuālas personas, kas vēlas uzlabot savu privātās dzīves kvalitāti, gan dažādu biznesu īpašnieki un vadītāji, kuri ieinteresēti savu darbinieku motivācijas un kvalifikācijas celšanā, kā arī uzņēmumu attīstības veicināšanā.

Pasākums ir bezmaksas un norisināsies Jauno psiholoģiju centra telpās divās daļās. Abās daļās programma ir vienāda – apmeklētājiem iespējams izvēlēties sev piemērotāko laiku:

1. daļa

13:00-15:00 Semināri, meistarklases - kā koučings var palīdzēt man sasniegt savus mērķus.

15:00-16:00 Atvērtās mini koučsesijas. Pie katra kouča būs pieejamas trīs divdesmit minūšu sesijas.

2. daļa

17:00-19:00 Semināri, meistarklases - kā koučings var palīdzēt man sasniegt savus mērķus.

19:00-20:00 Atvērtās mini koučsesijas. Pie katra kouča būs pieejamas trīs divdesmit minūšu sesijas.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu