Bezmaksas apmācības tiem, kas vēlas sākt savu biznesu (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Lai iedrošinātu sabiedrību uzsākt uzņēmējdarbību, skaidrotu inovāciju lomu, uzņēmējdarbības uzsākšanas iespējas, kā arī informētu par pieejamajiem atbalsta instrumentiem, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Biznesa augstskolu Turība organizē bezmaksas semināru ciklu par inovācijas rosināšanu un tuvināšanu tirgum, portālu «Apollo» informēja Dace Kristiāna Ūdre, biznesa augstskolas «Turība» sabiedrisko attiecību vadītāja.

Apmācības notiek visā Latvijā no 4.decembra līdz 19.decembrim. Interesenti, kuri vēl nav paguvuši pieteikties, aicināti to izdarīt, rakstot uz e-pastu iveta.linina@turiba.lv.

Apmācību kursa laikā katrā Latvijas plānošanas reģionā tiek apmācīti aptuveni 20 Latvijas skolēni un studenti, potenciālie uzņēmējdarbības uzsācēji.

Lektori, kuri uzstāsies semināros, ir MBA, lektore, Komercdarbības katedras vadītāja Rosita Zvirgzdiņa, Turības MBM, lektore Iveta Liniņa un Cēsu Biznesa inkubatora vadītājs Agris Lapiņš.

Katrā seminārā ietilpst vienas dienas teorētiskās apmācības, kā arī pēcapmācību konsultācijas. Apmācību dalībnieki uzzinās par tēmām, kā radošuma jēdziens un izpausmes, inovācijas loma un tās priekšrocības, inovatīvo ideju pārvēršana biznesā, radošās biznesa attīstības metodes un to labās prakses piemēri, jaunu produktu virzīšana tirgū un konkurētspējas veicināšana, priekšnosacījumi veiksmīgas uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai, komunikācijas un lēmumu pieņemšanas metodes, inovācijas atbalsta iespējas (Biznesa inkubatori, Eiropas Biznesa atbalsta tīkls u.c.), kā arī iepazīsies ar citiem tematiem, kas saistīti ar semināra dalībnieku prasmju pilnveidošanu un intereses veicināšanai par inovatīvu uzņēmējdarbību.

Katra semināra dalībniekiem tiks uzdoti arī praktiski uzdevumi tēmu apguvei.

Semināri notiek visos Latvijas plānošanas reģionos.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu