«Renault» paziņo par «AB Volvo» akciju pārdošanu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Renault» paziņo par sev piederošo «AB Volvo» A sērijas akciju, kas veido 6,5% no kopējā akciju kapitāla un 17,2% no balsošanas tiesībām, pārdošanas uzsākšanu. Pēc tam, kad šis darījums tiks veikts, «Renault Grupas» īpašumā vairāk nebūs «AB Volvo» akcijas.

Pārdošanas rezultātā iegūtie līdzekļi stiprinās «Renault Grupas» finansiālo stabilitāti un tiks izmantoti, lai samazinātu «Renault Grupas» automobiļu daļas kredītsaistības, nodrošinātu investīcijas saskaņā ar plānu, lielākoties Francijā, kur tiks veikti aptuveni 40% no kopējām grupas industriālajām investīcijām 2013.gadā un nodrošinātu stratēģiskās starptautiskās grupas investīcijas, lielākoties Krievijā un Ķīnā.

Šādas investīcijas nepieciešamas, lai sagatavotos Grupas nākotnei un nodrošinātu modeļu klāsta atjaunināšanu, stiprinātu Eiropas rūpnīcu konkurētspēju un veicinātu «Renault» starptautisko izaugsmi.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu