Baisā traģēdija: skolotāja pastāsta, kā izglāba 20 bērnus (76)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Skolā Ņūtaunā ASV, kur bruņots jaunietis Ādams Lanca nogalināja 20 bērnus, sešus pieaugušos un pēc tam izdarīja pašnāvību, kāda mūzikas skolotāja izglābusi 20 bērnus.

Ārvalstu mediji ziņo, ka mūzikas skolotāja ar 20 bērniem ieslēgusies tualetē, lūgusi viņus saglabāt klusumu, lūgusies un čukstējusi: «Es jūs mīlu.»

Merīrouza Kristopika pastāstīja, ka kopā ar deviņus un desmit gadus veciem bērniem ieslēdzās tualetē, bet tikmēr 20 gadus vecais Lanca mēģinājis ielauzties klasē.

«Es ieslēdzos ar bērniem, lūdzu viņiem būt klusiem. Es teicu, ka mīlu viņus, es teicu, ka skolā ir slikts cilvēks. Negribēju viņiem teikt neko vairāk,» sacīja skolotāja.

Skolotāja pastāstīja, ka turējusi durvis un stāvējusi tām priekšā, lai pasargātu bērnus.

«Es centos būt tik stipra, cik vien varēju. Es domāju par bērniem. Es teicu, ka jābūt klusiem, jo mēs slēpjamies un neviens nezina, ka esam šeit,» viņa stāstīja.

Sieviete atzina, ka pati bija ļoti nobijusies.

Izglābto bērnu vecāki sievieti nodēvējuši par varoni. «Manas meitas skolotāja ir mans varonis,» teikusi kādas skolnieces māte.

Pati skolotāja gan nepiekrīt, ka ir varone.

Jau ziņots, ka 20 gadus vecais Lanca pēc strīda ar māti ieradās skolā un nogalināja 20 bērnus, kā arī sešus pieaugušos.

Komentāri (76)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu