Olainē pastiprināti patrulē policija; panikas pilsētā nav (27)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Lita Krone/LETA

Pēc svētdienas vakarā notikušajiem uzbrukumiem sešiem Olaines iedzīvotājiem pilsētā šodien pastiprinātā režīmā patrulē gan Olaines Pašvaldības policija, gan Valsts policija.

Olaines Pašvaldības policijas priekšnieks Dainis Bērziņš aģentūrai LETA norādīja, ka pašvaldības policija strādā saskaņā ar Valsts policijas norādēm un ieteikumiem. Iedzīvotāji izrāda interesi par notikušo, taču panikas pilsētā nav. Arī par līdzīgiem gadījumiem, kad olainieši būtu apdraudēti, šodien informācija nav saņemta.

Seši cietušie Olaines iedzīvotāji joprojām atrodas stacionārā - četri ievietoti Rīgas Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā, viens - Austrumu klīniskajā slimnīcā Gaiļezerā, bet viens ievietots Rīgas 2.slimnīcā.

Kā ziņots, svētdienas vakarā seši Olaines iedzīvotāji cietuši uzbrukumos ar nazi, visticamāk, laupīšanas nolūkā, tomēr policija arī neizslēdz iespēju, ka šie noziegumi izdarīti psihisku problēmu rezultātā, lai gan aizturētās personas vārds psihiatru uzskaitē nav atrodams.

Kā šodien speciāli sasauktā preses brīfingā žurnālistiem pastāstīja Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins, par minētajiem uzbrukumiem aizturēts 1975.gadā dzimis vīrietis - Olaines iedzīvotājs, kurš nav agrāk tiesāts, taču ir iepriekš nonācis policijas redzeslokā par miesas bojājumu nodarīšanu.

Grišins informēja, ka visi upuri sadurti uz ielas svētdienas vakarā, laikā no plkst.21.30 līdz pusnaktij. Lai noķertu dūrēju, policija strādājusi pastiprinātā režīmā, piesaistot papildspēkus arī no Rīgas. Notikuma vietā naktī bija ieradies arī iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (RP).

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu