Latvijas Valsts policija izmantos «Opel Combo» automobiļus (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © GM Company

Latvijas Valsts policija saņems 40 jaunus «Opel Combo» 1,6 CDTi automobiļus, lai atjaunotu šīs iestādes novecojošo autoparku Rīgas pilsētā. Pirmo «Combo» automašīnu piegāde notiks jau 2012. gada decembrī, un to veiks autorizētais «Opel» pārstāvis «AutoBlitz».

Latvijas Valsts policijas iepirkums ir nozīmīgākais Combo lielapjoma pārdošanas gadījums Baltijas valstīs. Automobiļi tika izvēlēti to lielisko īpašību dēļ - automašīnu gabarīti nodrošina plašas salona izmantošanas iespējas, tāpat jāpiemin arī modernais drošības aprīkojums un lieliskā degvielas ekonomija.

Trešās paaudzes jaunais «Opel Combo» lepojas ar savā klasē labākajiem rezultātiem funkcionalitātes un praktiskuma ziņā, ierindojoties Eiropas komerctransporta B segmenta līdera godā.

Policijas «Combo» automašīnu pārbūvi pabeidza Latvijā - tika izveidota speciāla telpa likumpārkāpēju pārvadāšanai, tāpat automobiļi ir tikuši aprīkoti ar sirēnām un gaismas signāliem, un papildu GPS iekārtām, tādējādi pielāgojot tos Latvijas Valsts policijas vajadzībām.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu