Britnija Spīrsa atsauc saderināšanos un pamet šovu «The X Factor» (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popzvaigzne Britnija Spīrsa piektdien atsaukusi saderināšanos ar līgavaini Džeisonu Traviku, kā arī aizgājusi no talantu šova «The X Factor» žūrijas.

31 gadu vecā Spīrsa un 41 gadu vecais Traviks, kurš agrāk bija viņas aģents, saderinājās 2011.gada decembrī.

«Mēs nolēmām atcelt savu saderināšanos,» paziņoja Spīrsa. «Taču es viņu vienmēr dievināšu, un mēs paliksim labi draugi.»

Spīrsa jau divreiz bijusi precējusies. 2004.gadā viņa Lasvegasā negaidīti salaulājās ar bērnības draugu Džeisonu Aleksandru, taču laulība ilga tikai 55 stundas. Tajā pašā gadā viņa apprecējās ar dejotāju Kevinu Federlainu, ar kuru viņai ir divi bērni. Laulība izjuka 2006.gadā.

Spīrsa arī paziņoja par aiziešanu no telekanāla «Fox» šova «The X Factor» žūrijas, sakot, ka vēlas atgriezties pie mūziķes karjeras. «Kad redzēju, kā viņi katru nedēļu kāpj uz skatuves, dara to, kas viņiem visvairāk patīk, arī man sāka pietrūkst uzstāšanās! Nevaru vien sagaidīt, kad es atkal varēšu nodarboties ar to, ko mīlu visvairāk,» viņa teica.

Saskaņā ar ārvalstu mediju ziņām par dalību šovā «The X Factor» Spīrsa nopelnīja 15 miljonus dolāru (astoņus miljonus latu). Tomēr pārraides fanu skaits ievērojami kritās, zaudējot aptuveni trīs miljonus pastāvīgo skatītāju. Daudzi šova atbalstītāji un televīzijas kritiķi Spīrsu uzskatīja par pārāk miermīlīgu un garlaicīgu.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu