Aktieris Andris Bulis piedzīvojis nopietnu avāriju (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Jaunākajā žurnāla «Vakara Ziņas» numurā lasāms, ka Otrajos Ziemassvētkos teju otro dzimšanas dienu nosvinējis pazīstamais aktieris, TV raidījuma «Dzīvīte» vadītājs Andris Bulis.

Dodoties uz dzimto Salacgrīvu, aktiera vadītā automašīna ceļa «VIA Baltica» posmā aiz Tūjas krustojuma esot saslīdējusi un, apmetot pāris kūleņus, piezemējusies grāvī.

Tajās dienās intensīvi snidzis un, neskatoties uz ceļu uzturētāju pūlēm, ne vienmēr ceļa posmus paspēts attīrīt.

Šķiet, Andris Bulis dzimis laimes krekliņā, jo, kā vēsta «VZ» neoficiālie avoti, viņam tas beidzies vien ar krietnu izbīli, taču viņa automašīna gan, pēc aculiecinieku stāstītā, vairs nebūšot remontējama.

«VZ» no Buļa paziņām uzzinājis, ka aktieris bijis nepatīkami pārsteigts par mūsu autovadītāju uzvedību. Kamēr kaimiņzemes autovadītāji piestājuši un apvaicājušies, vai vajag kā palīdzēt, tikmēr lielākā daļa to, kuru auto numura zīmes rotājuši LV burti, pieplakuši logiem, centušies telefonos iemūžināt no auto pārpalikušo lūžņu kaudzi.

Pašlaik Bulis ir Amerikā, kur strādā pie kāda kinoprojekta, taču no komentāriem par minēto negadījumu vēlējās atturēties.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu