Saturies! Pasaulē labākais striptīza dejotājs būs Rīgā (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad uz festivāla «Erots» skatuves kāps profesionālais striptīza dejotājs tumšādainais Kenzo, kurš pašreiz dzīvo Vācijā. Šis mākslinieks izceļas ar tēlu daudzveidību un atraktivitāti – te maigs un elegants, te skarbs un bīstams. Sievietes viņu iekāro, bet vīrieši grib līdzināties.

Kenzo ir dzimis 1973. gadā Francijā. Pašreiz viņš dzīvo Vācijā un aktīvi piedalās lielos festivālos daudzviet pasaulē. Kenzo ir augstu novērtēts striptīza dejotājs: 2006. gadā viņš tika atzīts par labāko striptīza dejotāju Eiropā, bet 2012. gada Čehijā tik atzīts par labāko striptīza dejotāju pasaulē. Šobrīd Kenzo ir sasniedzis augstu profesionalitāti, tāpēc festivāla apmeklētājiem neaizmirstams piedzīvojums ir garantēts.

Kenzo uz skatuves jūtas kā «zivs ūdenī». Viņa tēls mēdz būt skarbāks, nekā citiem. Viņš ir spēcīgāks, nekā citi. Viņš ir «sliktais» zēns! Liels, spēcīgs, valdonīgs un iekārojams! Ikviens var izbaudīt nelielu Kenzo priekšnesumu jau tagad, skatoties to populārākajā videoklipu vietnē YouTube. Meklē MrKenzostar un ievērtē viņa dejiskumu un valdzinošo priekšnesumu Čehijā, Brno.

Vairāk par viesmāksliniekiem

www.clubdance.lv

Biļetes

www.bilesuserviss.lv

www.erots.lv

«Erots 2013» norises laiki:

22. februāris 18.00–03.00

23. februāris 18.00–04.00

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu