Ženēvas autoizstādē tiks prezentēti divi jauni «Toyota» konceptautomobiļi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2013. gada Ženēvas autoizstādei sagatavotais «Toyota» modeļu klāsts vēlreiz apliecina panākumus, ko sniegusi uzticība filozofijai «vienmēr piedāvāt labākus automobiļus», un ietver vispopulārākos pilnā hibrīda modeļus, atzinīgi novērtētos sporta automobiļus, oriģinālā apvidus modeļa ceturto paaudzi un ieskatu personīgā pilsētas transporta nākotnē.

«Toyota FT-86 Open» konceptautomobilis ir interesanta improvizācija par braucēju sirdis iekarojušā GT86 iespējamo nākotnes variantu. Tas ir izveidots, lai novērtētu klientu reakciju un izmēģinātu inženiertehnoloģiskos risinājumus.

«Toyota i-ROAD» ir kompakts, aizraujošs un ekoloģisks personīgais transportlīdzeklis, kas ļauj ātri un efektīvi pārvietoties pa pilsētu diviem cilvēkiem.

Pēc sākotnējās demonstrācijas Parīzē, 2013. gada Ženēvas autoizstādē notiks «Auris Touring Sports» pasaules prezentācija, atklājot pilnus datus par specifikācijām, izmēriem un veiktspēju.

Apvienojot daudzpusīgumu, dinamisku dizainu, izcilu ietilpību un segmentā unikālu pilnā hibrīda tehnoloģiju, jaunajam «Auris Touring Sports» ir visas iespējas kļūt par vidējā segmenta universāļu etalonu. Jaunā «Auris Touring Sports» pirmizrādē būs apskatāms arī īpaša dizaina variants - «Auris Touring Sports Black».

Autoizstādē Eiropas pirmizrādi piedzīvos jaunais ceturtās paaudzes RAV4. Tas turpina savu priekšteču aizsāktās tradīcijas un lielāku uzsvaru liek uz ģimenes vajadzībām, vienlaikus nezaudējot neko no vērtībām, ar ko šis modelis ir slavens. Jaunais RAV4 piedāvā oriģinālu dizainu, izsmalcinātu augstākās kvalitātes salona apdari, labāku ekonomiju un vairākus pilnpiedziņas sistēmas uzlabojumus vēl aizraujošākai braukšanai. Jaunā RAV4 pirmizrādē būs apskatāmi divi īpaša dizaina modeļi - RAV4 «Premium» un RAV4 «Adventure».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu