Kubliņai 10+6 un uzvara Eirolīgas 1/8 fināla pirmajā spēlē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

FIBA Eirolīgas turnīra astotdaļfinālu pirmajās spēlēs dažādi veicās Ievas Kubliņas un Elīnas Babkinas pārstāvētajām komandām.

Turcijas čempionvienība Stambulas «Fenerbahce» savā laukumā ar 93:61 sagrāva Ungārijas klubu Ģēras «Hat-Agro Uni», bet Kubliņa pret savu bijušo komandu nospēlēja 20 minūtes, kuru laikā guva desmit punktus (2p. - 3/7, s.m. - 4/4), izcīnīja sešas bumbas zem groziem un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Iepriekš šovakar Babkinas pārstāvētā Čehijas komanda Prāgas ZVVZ USK viesos ar 48:49 piekāpās Stambulas «Galatasaray», bet latviešu saspēles vadītāja laukumā pavadīja tikai trīs minūtes, kuru laikā metienus pa grozu neveica un pieļāva divas kļūdas.

Astotdaļfināla sērija risināsies līdz divām uzvarām, bet atbildes otrie mači notiks jau piektdien Ģērā un Prāgā.

Atgādinām, ka vēl vienas latviešu basketbolistes Zanes Tamanes pārstāvētā Krievijas komanda Orenburgas «Nadežda» astotdaļfināla pirmajā spēlē savā laukumā ar 71:74 piekāpās Polijas klubam «CCC Polkowice».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu