Rubiķa, nu jau šķirtā sieva, joprojām sauc Rēziju par vislabāko draudzeni (134)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jau vēstījām, ka tapis nepārprotami skaidrs, ka Rēziju Kalniņu un Aināru Rubiķi saista, kas vairāk kā tikai draudzība. Pāris uzsācis kopdzīvi. Par to liecina žurnālā «Kas Jauns» publicētie foto, kur pāris manīts kopā dodamies uz mājām Pierīgā.

Kad uzvirmoja baumas par Rēzijas īpašo draudzību ar Aināru, daudziem interesēja, kas par to sakāms Aināra sievai Ilzei Rubiķei. Tolaik Ilze «Privātajai Dzīvei» skaidrojusi, ka šādām runām nepievēršot uzmanību, tomēr rēķinoties, ka saistība ar pazīstamiem cilvēkiem var ieraut tādās lietās. Viņu tas pat uzjautrinot. «Skaidrs, ka arī par Rēziju varu teikt - viņa ir mana vislabākā draudzene. Manas dvēseles otra puse. Mums visiem trijiem ir ļoti īpašas attiecības,» aizvadītā gada rudenī atklājusi Ilze.

Piefiksējot jaunos pavērsienus mīlas trīsstūra dzīvē, «Kas Jauns» vēlējās noskaidrot, vai arī šobrīd, kad Ainārs uzsācis kopdzīvi ar aktrisi, Ilzei Rubiķei ir tik draudzīga attieksme pret sirdsdraudzeni. Sazinoties ar vokālo pedagoģi, izdevies uzzināt, ka viņas attiecības ar Rēziju un Aināru joprojām saglabājušās ļoti labas. Žurnālā teikts, ka sievietes balss neesot liecinājusi, ka pirms trim mēnešiem šķirtā laulība viņu būtu padarījusi skumju vai nomāktu.

Rubiķa bijusī sieva uzsvērusi, ka Rēzija aizvien esot viņas vislabākā draudzene, taču plašāk savas dzīves detaļas nevēloties klāstīt.

jau janvārī Rēzijas Kalniņas zeltnesī iemirdzējās gredzens

Komentāri (134)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu