Latvijas futbolisti nespēj uzvarēt Lihtenšteinā (88)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlē piektdienas vakarā Latvijas izlases futbolisti izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Lihtenšteinas valstsvienību.

Jau spēles 3. minūtē pēc Aleksandra Cauņas tālsitiena bumba trāpīja pa vārtu stabu, bet 14. minūtē labu izdevību neizmantoja Artjoms Rudņevs. Vienā no retajiem mājinieku uzbrukumiem 17. minūtē labs sitiens no soda laukuma robežas padevās Mikelem Polverīno - 0:1, turklāt pēc pāris minūtēm no soda sitiena pa vārtu stabu trāpīja Sandro Vīzers.

26. minūtē bumba no Verpakovska ielidoja Lihtenšteinas izlases vārtos, taču šajā epizodē tiesnesis fiksēja aizmugures stāvokli. Bet 30. minūtē Latvijas komanda tomēr panāca izlīdzinājumu, kad soda sitienu lieliski izpildīja Cauņa - 1:1. Puslaika beigās Latvijas izlase iekrita uz pāris pretuzbrukumiem, turklāt pašās beigās Vīzeram padevās vēl viens bīstams soda sitiens.

Arī otrā puslaika sākumā tuvāk vārtu guvumam bija Lihtenšteinas futbolisti, bet 62. minūtē pēc Polverīno spēles ar roku savā soda laukumā uz mājinieku vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, taču realizēt to Cauņam neizdevās, jo teicami nospēlēja vārtsargs Peters Jēle.

Pēc pāris minūtēm vēl viena reāla iespēja gūt vārtus bija Lihtenšteinas komandai, kad pa vārtu pārliktni trāpīja Nikolass Haslers. Atlikušajā laikā vairāk bīstamu momentu radās pie viesu vārtiem, bet Latvijas valstsvienība vistuvāk panākumam bija pēc Jurija Žigajeva sitiena, kad bumba lidoja tikai nedaudz garām vārtu augšējam stūrim.

Atgādinām, ka iepriekšējā Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē 16. oktobrī Latvijas futbolisti savā laukumā uzvarēja Lihtenšteinu ar 2:0.

Nākamo maču Latvijas valstsvienība aizvadīs 7. jūnijā savā laukumā pret Bosnijas un Hercegovinas futbolistiem.

G apakšgrupas kopvērtējums

  1. Bosnija & Hercegovina 4 +13 10
  2. Grieķija 4 +4 10
  3. Slovākija 4 +2 7
  4. Lietuva 4 -3 4
  5. Latvija 5 -3 4
  6. Lihtenšteina 5 -13 1

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (88)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu