"Esmu satraukts." "Celtics" spēlētāji komentē Porziņģa savainojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Par Kristapa Porziņģa gūto savainojumu Bostonas "Celtics" nesenajā mačā izteikušies latvieša kolēģi Els Horfords, Lūks Kornets un Deriks Vaits.

Jau ziņots, ka "Celtics" otrdien, 30. aprīlī, sērijā pret Maiami "Heat" izcīnīja trešo uzvaru. Diemžēl "ķelti" šajā mačā palika bez Kristapa Porziņģa, kurš pirmā puslaika izskaņā guva kājas savainojumu.

Tiek ziņots, ka Porziņģis iedzīvojies labās kājas ikra muskuļa sastiepumā. Viņš pirms šā savainojuma gūšanas arī pamežģīja potīti. Šobrīd vēl nav zināms, cik nopietna ir Porziņģa trauma.

"Vēlu viņam visu labāko. Nepatīkami ko tādu redzēt. Viņš strādā ļoti smagi un ir viens no labākajiem basketbolistiem. Teicu, ka viņš droši var iziet nepieciešamās procedūras, jo mēs par viņu pastāvēsim," pēcspēles preses konferencē sacīja Deriks Vaits.

Porziņģa tiešais aizstājējs Lūks Kornets saka, ka "Celtics" ģērbtuve pārtraukumā starp pirmo un otro puslaiku bijusi ļoti klusa.

"Mēs jau zinājām, ka viņš ir guvis savainojumu. Nepatīkami, bet visi bija gatavi darīt nepieciešamo, lai izcīnītu uzvaru. Par to [Porziņģa traumu] uztrauksimies vēlāk. Tajā brīdī bija jākoncentrējas uz spēli. Protams, viņš ir ļoti svarīga mūsu sastāva daļa, bet mūsu identitāte ir atrast veidus, kā uzvarēt, pat ja kāds ir guvis savainojumu," norādīja Kornets.

"Celtics" veterāns Els Horfords sarunā ar medijiem neslēpa uztraukumu par kolēģa savainojumu.

"Esmu satraukts. Tas, kā viņš gāja... Mani tas satrauc. Viņa garastāvoklis ir labs, bet mēs nezinām, cik nopietns šis savainojums ir. Jācer, ka tas nav nekas nopietns," sacīja Horfords, piebilstot, ka jau puslaikā aicinājis Kornetu un Ksavjēru Tilmanu būt gataviem iesaistīties spēlē.

Nākamo sērijas maču "Celtics" aizvadīs naktī uz otro maiju. Spēle Bostonā sāksies plkst. 2.30 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu