Atklāts, kā tika atrasts mirušais Berezovskis; zināms, kāpēc tika izsaukti ķīmiķi un radiologi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Pēc diennakti ilgās mirušā miljardiera Borisa Berezovska mājas pārmeklēšanas Lielbritānijā policijas pārstāvji nākuši klajā ar pirmajiem secinājumi, vēsta ārvalstu mediji.

Skotlendjardam neesot pamata domāt, ka Berezovskis būtu gājis bojā vardarbīgā nāvē. Nekas arī neliecinot, ka mājā, kur viņš tika atrasts, būtu bijušas kādas nepiederošas personas, vēsta telekanāls «Sky News».

Policija gan norādījusi, ka par Berezovska nāves iemesliem varēs runāt tikai tad, kad tiks veikta viņa mirstīgo atlieku sekcija.

«Sky News» vēsta arī par to, kā atrastas Berezovska mirstīgās atliekas. Noskaidrojies, ka apsardzes darbinieks, kas atrada mirušo Berezovski, sestdien bija sācis uztraukties, jo nebija viņu manījis kopš iepriekšējās dienas vakara. Uzlaužot vannas istabas durvis, kas no iekšpuses bija aizslēgtas, viņš ieraudzīja uz grīdas guļošo miljardieri.

Kļuvis zināms arī tas, kāpēc izsaukti ķīmijas, bioloģijas un radioaktīvo vielu eksperti. Izrādās, ka feldšerim, kas konstatēja Berezovska nāvi, ienākot telpā, sāka darboties personīgais radiācijas mērītājs, kādu izmanto Lielbritānijas glābēji. Iespējams, ka tas nostrādāja nejauši, tači policija nolēma izsaukt ekspertus.

Jau ziņots, ka eksperti nedz paaugstinātu radiācijas līmeni, nedz kādas citas indes pēdas mājā neatrada.

<em>Foto: Eksperti pabeiguši pārbaudi Berezovska mājā</em>

<em><strong>Berezovska nāves apstākļi neskaidri: viņa mājā eksperti meklē indes pēdas</strong></em>

<em><strong>Miris skandalozais krievu miljardieris Boriss Berezovskis; aizdomas par pašnāvību</strong></em>

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu