Pēda: Pēc pirmā treniņa sajūtas bija dīvainas (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvēja Mārtiņa Pļaviņa jaunais pārinieks Jānis Pēda pēc pirmā kopīgā treniņa atzina, ka sajūtas esot bijušais dīvainas, vēsta sportistu oficiālā mājaslapa internetā «viniirdivi.lv».

Pēda aizvadītajā nedēļā pabeidza sezonu Itālijā, kur pēdējos gados spēlēja klasisko volejbolu A1 un A2 līgās, bet Pļaviņš jau iepriekš bija atgriezies no Turcijas, kur kļuva par šīs valsts klubu čempionu bīčvolejbolā.

«Tas bija tāds iekustēšanās treniņš. Par cik ilgāku laiku pludmales volejbols nav spēlēts, sajūtas ir dīvainas, bet domāju, ka viss būs kārtībā. Man tas nav nekas jauns, taču gadi ir pagājuši, un kopējais līmenis nopietni audzis,» norāda Pēda.

«Uz ko esam spējīgi, varēs spriest pēc pirmajām sacensībām,» uzskata Jānis. «Fiziski jūtos labi. Sezonas gaitā bija nelielas ķibelītes, taču tagad viss ir savests kārtībā.»

Tikmēr jautāts par to, kā bijis trenēties kopā ar aizvadītās sezonas pasaules labāko aizsargu, Pēda smaidot atbild: «Es domāju, ka viņš īpaši necentās… Bija labi.»

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu