«Atlant» treneris: Lai Ozoliņš pats pieņem lēmumu, viņam jau 40 (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Mitišču «Atlant» galvenais treneris Sergejs Svetlovs izvairīgi komentējis latviešu hokejista Sanda Ozoliņa iespēju palikt klubā arī nākamajā sezonā.

«Pēc pašatdeves Ozoliņš bija lielisks. Esmu laimīgs, ka strādāju kopā ar šo cilvēku,» kluba mājas lapā izteicies treneris, kurš neapgalvo, ka kapteinis būs komandā arī nākamajā sezonā.

«Lai viņš ieklausās savās sajūtās, cilvēkam ir 40 gadu. Protams, mēs pacentīsimies saglabāt visus spēlētājus, kuri palīdzēja «Atlant», viņi to ir pelnījuši. Patlaban klubā mainās vadība, nāk jauns sponsors. Galvenais uzdevums starpsezonā ir izveidot pirmo piecinieku.»

«Mums nav līderu maiņa. Pagaidām nav skaidrs, par kādu summu to varam nokomplektēt. Tāpat ir nepieciešams kolēģis vārtsargam Staņislavam Gaļimovam. Labi saprotu, ka ar klubiem oligarhiem «Atlant» sacensties ir grūti, tāpēc arī Konstantīns Baruļins 2012. gadā devās uz Kazaņu spēlēt,» uzsvēra Svetlovs.

Ozoliņš šosezon regulārās sezonas 42 spēlēs guva divus vārtus un atdeva 18 rezultatīvas piespēles.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu