Karijam 47 punkti, «Warriors» ar Biedriņu sastāvā zaudē «Lakers» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītās nakts NBA regulārā čempionāta spēlē zaudējumu piedzīvoja Goldensteitas «Warriors» komanda ar Andri Biedriņu ierindā.

«Warriors» basketbolisti viesos ar 116:118 piekāpās Losandželosas «Lakers» komandu, bet Biedriņš pēc 11 spēļu izlaišanas devās laukumā otrajā mačā pēc kārtas.

Latviešu basketbolists nepilnu deviņu minūšu laikā metienus pa grozu neizdarīja, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu, pārtvēra vienu bumbu un pieļāva vienu kļūdu, kā arī nopelnīja piecas piezīmes.

Rezultatīvākais «kareivju» rindās ar 47 punktiem bija Stefens Karijs, kurš realizēja deviņus no 14 trīspunktu metieniem, 25 punktus pievienoja Klejs Tompsons, bet 19 punkti bija Deivida Lī kontā. «Lakers» labā 34 punktus guva Kobe Braietns, 28 punktus sakrāja Dvaits Hovards, bet ar triple-double izcēlās Pau Gazols - 26 punkti, 11 atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā «Warriors» komanda ar 45 uzvarām 80 mačos ieņem sesto vietu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu