Šomases braukšanas stils viņai izmaksā 177 latus sodos (119)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pagājušonedēļ, veicot ikgadējo auto tehnisko apskati, dziedātāju Lieni Šomasi (26) pārsteigusi soda kvīts par 177,14 latiem, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Valsts kase papildināta,» «Twitter» vietnē informēja Liene un publiskoja foto ar soda kvīti 177,14 latu vērtībā. Šāds soda apmērs esot ļoti izbrīnījis dziedātāju, kaut gan «PDz» veiktie novērojumi liecina, ka Lienes auto vadīšanas stils bieži ignorē Ceļu satiksmes noteikumu normas.

Vispirms Šomase nepareizi škērsojusi krustojumu, lai gan pirms tā redzama ceļa zīme ar kustības sadalījumu pa joslām, dziedātāja turpinājusi braukt pa tramvaja sliedēm K. Barona ielā, kaut arī ceļu satiksme šajā posmā neesot bijusi intensīva. Tad Liene turpinājusi braukt pa sliežu klātni vietā, kur kur to jau aizliegusi ceļa zīme (žurnālā redzami izteiksmīgi foto).

«Braukšanas tiesības man ir jau astoņus gadus, un pa šo laiku esmu saņēmusi tikai vienu soda punktu,» sarunā ar «PDz» lepojusies Šomase.

Liene skaidrojusi, ka dabūt sodus sanākot tad, kad viņa skrienot no viena pasākuma uz citu un laika trūkuma dēļ atstājot mašīnu neatļautā vietā. Kā arī šāda summa varētu būt sakrājusies radaru dēļ.

Šomase piebildusi, ka saņemtā soda kvīts esot laba mācība.

Komentāri (119)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu