Plūdu dēļ mežā apmaldās divi vīrieši; meklēšana ilgst vairākas stundas (13)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Lita Krone/LETA

Nedēļas nogalē divi vīrieši apmaldījušies Jelgavas novada Glūdas pagasta Būriņu mežā, jo bija centušies izvēlēties taisnāko ceļu uz Jelgavu; meklēšana ilga vairākas stundas, aģentūru BNS informēja Jelgavas pašvaldības policijā.

Vīrieši sestdien ap pulksten 21.20 bija zvanījuši policijai un lūguši palīdzību, jo esot apmaldījušies applūdušo ceļu dēļ, vēsta policijas informācija. Vīrieši atrašanās vietu precīzi nosaukt nevarēja.

Apsekojot tuvāko apkārtni, pašvaldības policijas darbinieki nevienu personu, kurai nepieciešama palīdzība, neesot sastapuši. Tāpēc policija atkārtoti zvanīja, un atklājās, ka personas, iespējams, atrodas Būriņu mežā.

Pašvaldības policija informēja arī Valsts policiju un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu.

Braucot ar ieslēgtu dienesta automašīnas skaņu signālu un sazvanoties ar pazudušajiem, policija konstatēja, ka viņi tiešām atrodas Būriņu mežā. Turpinājās meklēšana, un ap pulksten pusvieniem naktī pazudušos atrada.

Viņi bija Glūdas pagasta Būriņu mežā slapjās, dubļainās drēbēs, satraukušies un nosaluši. Vīrieši policijai paskaidroja, ka, izvēloties taisnāko ceļu uz Jelgavu, viņi apmaldījās.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu