10 gadi gūstā: kaimiņš šokā par notikumiem blakus mājā - varmāka bijis «normāls puisis» (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Mediju uzmanību un sabiedrības atzinību izpelnījies kāds vīrietis, kas atbrīvoja desmit gadus nebrīvē turētās meitenes Klīvlendā, Ohaio štatā ASV. Viņš dzīvo kaimiņos nolaupīto meiteņu «cietumam» un ir šokā, uzzinot, ka viņa kaimiņš ir varmāka.

Čārlzs Remsijs dzīvo kaimiņos varmākām, kas nolaupīja meitenes. Viņš tobrīd pusdienojis un izdzirdējis meitenes kliedzienus, tāpēc steidzies palīgā.

«Es izdzirdēju kliedzienus un metos palīgā. Ieraudzīju meiteni, kas kā sajukusi centās izkļūt no mājas,» medijiem stāstījis vīrietis. Remsijs izlauzis durvis un sieviete esot iznākusi uz lieveņa kopā ar mazu meitenīti, kas vēlāk izrādījās viņas meita. Viņa lūgusi zvanīt policijai, apgalvojot, ka viņa ir pirms desmit gadiem pazudusī Amanda Berija, vēsta «The Daily Mail».

Vīrietis piezvanījis policijai un teicis, ka zvana Amandas Berijas vārdā, tad iedevis klausuli viņai.

Mājā atrastas arī divas pārējās nolaupītās meitenes - Džīna Dehesusa un Mišela Naita.Mājā esot atradušies vēl vairāki mazi bērni.

Džina pazuda 2004.gadā, bet Mišela pēdējo reizi redzēta 2001.gadā.

Viens no trim aizturētajiem aizdomās par meiteņu nolaupīšanu ir 52 gadus vecais Ariels Kastro.

Remsijs, kurš dzīvo Kastro kaimiņos, ir pārsteigts par notikušo - viņš vīrieti pazīst jau kādu laiku un abi kaimiņi bieži kopā esot pavadījuši laiku.

«Dzīvoju šeit gadu, kopā ar Arielu esam cepuši šašliku un grilējuši gaļu, klausījušies salsas mūziku. Man nebija ne jausmas, ka viņa mājā kāds ir,» stāsta Remsijs.

Remsijs apgalvo, ka Ariels Kastro esot «normāls puisis» - visparastākais cilvēks, kādu vien var iedomāties.

Amanda pazuda, kad viņai bija 16 gadi - 2003.gada 21.aprīlī pa ceļam mājās no darba «Burger King» ēstuvē.

Dehesusa pazuda 14 gadu vecumā gadu vēlāk - pa ceļam mājās no skolas.

Jau ziņots, ka Klīvlendas pilsētā Ohaio štatā atrastas trīs meitenes, kuras bezvēsts pazuda aptuveni pirms desmit gadiem.

Tiek ziņots, ka Amanda Berija 2003.gadā pazuda, kad viņai bija 16 gadu, Džīna Dehesusa pazuda 14 gadu vecumā, kad 2004.gadā nepārnāca mājās, un Mišela Naita pazuda 2001.gadā, kad bija 20 gadus veca.

Māja, kurā nolaupītās sievietes pavadīja šos gadus, bijusi vien dažu kilometru attālumā no vietas, kur viņas pēdējo reizi redzētas.

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu