Prātam neaptveramais noziegums: Apsūdzētā brāļi atklāj, cik grūti viņiem šobrīd klājas (69)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šīs nedēļas sākumā, kad no mājas Klīvlendas pilsētā, Ohaio ASV, tika atbrīvotas ilgus gadus gūstā turētas sievietes, līdz ar varmāku aizturēti arī divi viņa brāļi, kuru fotogrāfijas ātri izplatījās visā pasaulē.

Dažas dienas vēlāk abi brāļi - Pedro un O'nīls Kastro atbrīvoti, jo viņi nezināja par šausmām, kādas šajā mājā piedzīvoja Amanda Berija, Džīna Dehesusa un Mišela Naita.

Abi pusmūža vīrieši, kā arī citi apsūdzētā Ariela Kastro ģimenes locekļi tagad spiesti slēpties. Brāļi atklājuši, ka viņu māju logos mesti akmeņi, tāpat viņi saņēmuši draudus internetā.

Ekskluzīvā intervijā brāļi pastāstījuši - viņi ir priecīgi, ka trīs meitenes galu galā ir brīvas un drošībā, taču viņi pēc notikušā nākšanas gaismā tiek vajāti.

Brāļi nevar atgriezties mājās, lai gan nav vainīgi notikušajā. Tāpat abi bažījas, ka cilvēki visu mūžu uzskatīs, ka nozieguma paveikšanā loma bijusi arī abiem Ariela Kastro brāļiem.

Jau ziņots, ka ASV pirmdien atrastas trīs sievietes, kuras pazuda pirms aptuveni desmit gadiem, un visu šo laiku, domājams, turētas gūstā kādā mājā Klīvlendā, Ohaio štatā.

Visas trīs sievietes - 27 gadus vecā Berija, 23 gadus vecā Džīna Dehesusa un 32 gadus vecā Mišela Naita - tika izglābtas un pēc medicīniskās apskates nogādātas pie tuviniekiem.

Berija pazuda 2003.gada aprīlī 16 gadu vecumā. Pēdējo reizi viņa tika redzēta, dodamies prom no darba ātrās ēdināšanas restorānā, kas atradās pāris kvartālu no viņas mājām.

Policija apstiprinājusi ziņas, ka Berijai ir sešus gadus veca meita, kura, domājams, pasaulē nākusi laikā, kad Berija atradās gūstā.

Dehesusa pazuda 2004.gada aprīlī pa ceļam uz mājām no skolas. Viņai tobrīd bija 14 gadu. Savukārt Naita pēdējo reizi tika redzēta 2002.gada augustā 20 gadu vecumā.

Komentāri (69)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu