Neviens negrib pirkt gaisa balonu, kas pieder «Latvijas Krājbankai» (29)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Šodien paredzētā likvidējamajai AS «Latvijas Krājbanka» piederošā gaisa balona izsole nenotika, jo uz to nepieteicās neviens pretendents, biznesa portālam «Nozare.lv» sacīja bankas administratora SIA «KPMG Baltics» pārstāvis Oskars Fīrmanis.

«Tiesa, pirms izsoles par gaisa balonu interesējās vairākas personas,» piebilda Fīrmanis.

Šodien bija paredzēts izsolīt «Latvijas Krājbankai» piederošu kustamo mantu - «S» klases karstā gaisa balonu. Gaisa balons ir izgatavots 2008.gadā.

Gaisa balona novērtējums un izsoles sākumcena bija 7500 lati. Augstākā izsolē nosolītā cena ir apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa pērn maijā nolēma sākt «Latvijas Krājbankas» bankrotu. Lēmums nav pārsūdzams. Bankrotu lūdza sākt bankas administrators - revīzijas kompānija «KPMG Baltics» -, kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav praktiski realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu