Eltons Džons: «Queens Of The Stone Age» izdevuši labāko piecgades roka albumu (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Rokgrupas «Queens Of The Stone Age» jaunāko albumu mūzikas leģenda Eltons Džons nodēvējis par, «iespējams, labāko roka albumu piecu vai sešu gadu laikā».

»...Like Clockwork» iznāca pirmdien. Par pirmo vietu Lielbritānijas albumu topā tas cīnās ar elektroniskās mūzikas grupas «Disclosure» debijas albumu «Settle». Trešdien «Queens Of The Stone Age» ieraksts atpalika tikai par pāris tūkstošiem kopiju, raksta mūzikas žurnāls NME.

Džons spēlē klavieres un dzied albumā iekļautajā dziesmā «Fairweather Friends». «Es nekad nebiju ierakstījis dziesmu ar tādu rokgrupu, un tā ir viena no interesantākajām lietām, ko jebkad esmu darījis,» viņš teica laikrakstam «Daily Star». «Es domāju, ka tas, iespējams, ir labākais roka albums piecu vai sešu gadu laikā.»

Tikmēr «Queens Of The Stone Age» līderis Džošs Oms pauda prieku par Džona draudzīgumu. «Mēs spēlējam trīsarpus stundas - tik ilgi vajadzēja. Pēc tam mēs palikām studijā vēl tikpat ilgi, un viņš vienkārši pļāpāja un atpūtās ar mums,» viņš atceras.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu