Sorokins/Šmēdiņš iekļūst pamatturnīrā PK posmā Hāgā (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš šodien sekmīgi pārvarēja Hāgā notiekošā «Grand Slam» posma kvalifikācijas sacensības.

Kvalifikācijā ar 6. numuru izliktais duets pirmajā kārtā bija brīvs, bet izšķirošajā, otrajā kārtā ar 2-0 (21:18 un 21:17) uzvarēja itāliešus Džanluku Kasadei un Paolo Fikoseko, kuri bija izlikti ar 22. numuru.

Sorokins/Šmēdiņš tādējādi kvalificējās posma pamatsacensībām, kurās Latvija būs pārstāvēta ar trim pāriem. Pie automātiskas vietas pamatturnīrā tika Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda, kā arī Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš.

Šajās sacensībās visi trīs Latvijas dueti atkal startē šosezon ierastajos sastāvos. Pļaviņš aizpagājušajā nedēļā uz vienu turnīru atjaunoja sadarbību ar savu iepriekšējo pārinieku Jāni Šmēdiņu, izcīnot trešo vietu Pasaules kausa finālsacensībās. Tikmēr Pēda kopā ar Samoilovu startēja Eiropas čempionāta pirmajā posmā Vācijā, izcīnot dalītu devīto vietu.

Kā ziņots, Samoilovs/Šmēdiņš maija beigās izcīnīja uzvaru Argentīnas pilsētā Korjentesā notikušajā «Grand Slam» turnīrā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu