Saistībā ar traģēdiju Ventspilī LM pabeigusi pārbaudi sociālajā dienestā (153)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Davide Simonetti, CC BY-NC 2.0

Ventspils sociālais dienests ir strādājis ar cietušo ģimeni, jo ir sniegts gan materiālais, gan cita veida atbalsts, liecina sākotnējais Labklājības ministrijas (LM) novērtējums pēc pārbaudes veikšanas dienestā saistībā ar traģisko notikumu, kad 19.jūnija naktī Ventspilī no tilta Ventā ieleca sieviete ar diviem mazgadīgiem bērniem.

LM speciālisti ceturtdien veica ārkārtas pārbaudi Ventspils sociālajā dienestā, lai pārliecinātos, vai sociālais dienests ir izvērtējis minētās ģimenes situāciju un veicis atbilstošu sociālo darbu.

Kā portālu «Apollo» informēja LM, vienlaikus speciālisti uzsver, ka situācijas rūpīgākai izvērtēšanai, vēl nepieciešams detalizētāk pārbaudīt visu dokumentāciju. Plānots, ka pārbaudes rezultāti būs zināmi aptuveni pēc divām nedēļām.

Jau ziņots, ka naktī Ventspilī pie Apvedtilta Ventā ielēkusi kāda 1986.gadā dzimusi sieviete kopā ar diviem maziem bērniem - divus un trīs gadus veciem zēniem. Sievieti izdevies izglābt, bet abi bērni gājuši bojā

Komentāri (153)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu