Liepājā sāksies mūzikas festivāls «LMT Summer Sound» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

12. jūlijā Liepājā sāksies mūzikas festivāls «LMT Summer Sound», kas ar pašmāju un ārvalstu grupu koncertiem notiks Jūrmalas parkā un pilsētas pludmalē.

Festivāla aktivitātes notiks uz piecām skatuvēm, un pirmo mūziķu uzstāšanās sāksies šodien plkst.17.15, kad uz «Sound Factory» skatuves uzstāsies «White Shade».

Šī vakara galvenie viesi būs «Prāta vētra», kas būs grupas šīs vasaras vienīgā uzstāšanās Latvijas festivālos šovasar.

Šovakar festivālā uz «LMT» skatuves uzstāsies grupa «re:public», Dons, amerikāņu mūziķis Aloe Bleks un «Prāta vētra», kas savu uzstāšanos sāks plkst.23.30. Savukārt uz «Cēsu alus» skatuves festivāla pirmajā dienā uzstāsies grupa «Komjaunatne», «Willow Farm», Igaunijas grupa «Zebra Island», grupa «Laika suns» un «The Sound Poets».

Uz «Sound Factory» skatuves šodien muzicēs «Dabasu Durovys», «Crow Mother», Lietuvas mūziķi «Electronic I», grupa «Momend», «Riga Metro» un muzikālā apvienība «Unknown Crusade», savukārt «Burn Dance Tent» teltī muzicēs trīs latviešu dīdžeju projekts «Phonetica», ukraiņu dīdžejs «iO», dīdžejs «Andre Crash», apvienība «Bogdans Tarans&Max Lomov» un dīdžejs «Uppfade».

Teātra bārā spēlēs grupa «Crazy Strawberry», grupa «Konstitūcija tējā», «Jūdas graši», «7 dēli», grupa «Pyro Trees», «Gapoljeri» un Ģirts Šolis.

Festivāla «LMT Summer Sound» rīkotāji prognozē, ka šogad festivālā būs liels apmeklētāju skaits.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu