«Volkswagen» apbalvo riepu ražotāju «Pirelli» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toni P1, CC BY-NC 2.0

Itāļu riepu ražotājs «Pirelli» ir saņēmis «Volkswagen» apbalvojumu «Labākais piegādātājs» par sasniegumiem starptautiskās sadarbības veicināšanā un lielisku produktu kvalitāti.

Balvas pasniegšanas ceremonijā Drēzdenē «Pirelli» tika nosaukts par globālo čempionu, jo, pēc «Volkswagen» pārstāvju vārdiem, sadarbības laikā ir sevi pierādījis kā «uzticamu un konkurētspējīgu partneri, kas nepārtraukti attīstās, radot inovatīvus produktus un izvirzot ambiciozus mērķus, kurus vienmēr piepilda».

Gada laikā «Pirelli» piegādā «Volkswagen» sešus miljonus riepu, ar kurām aprīko tādas automašīnas kā «Volkswagen Tiguan», «Touareg», «Phaeton» un «Golf». Ar «Pirelli» riepām oriģinālajā komplektācijā tiek aprīkotas arī citas «Volkswagen Group» automašīnas, kā «Porsche Carrera», «Boxster», «Cayenne» un «Panamera», «Lamborghini Aventador», «Gallardo», «Bentley Continental GT», «Flying Spur», kā arī «Audi» A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q3, Q7, RS5, RS6, TT u.c. Kopumā, «Pirelli», «Volkswagen» vajadzībām ir radījis vairāk kā 200 homologāciju un vēl 250 šobrīd tiek izstrādātas.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu