BMW sagatavojis jaunu un jaudīgu «Concept M4 Coupe» (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācijas ikoniskais premium automobiļu ražotājs ir pilnībā gatavs savam uznācienam slavenajā Peblbīčas auto salidojumā, kas norisnās ASV, Kalifornijā. Šogad uz pasākumu BMW vedīs jaunu koncepta automobili no jaudīgās «M GmbH» divīzijas.

Autoražotājs tehniskajās specifikācijās ar mediju pārstāvjiem pagaidām vēl nedalās, taču ņemot vērā, automobiļa sportiskos ciltsrakstus var droši spekulēt, ka zem motora pārsega atradīsies jaudīgs sešu cilindru turbo dzinējs.

Automašīnas vizuālais noformējums sūta nepārprotamu mesidžu – ātrs un bez žēlastības. BMW dizaineri ir radījuši patiesi acij tīkamu virsbūvi, kuru izceļ aerodinamiskās diziana līnijas. Jaunā BMW «Concept M4 Coupe» veidotāji šur tur izmantojuši arī tik ļoti populāro oglekļa šķiedras materiālu, lai samazinātu automašīnas svaru un piešķirtu tai sportiskāku raksturu. Redzamākais piemērs ir automašīnas jumts un abi bamperi.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu