Piektdien tehniskā apskate «smagajiem» būs pieejama tikai Maskavas ielā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Piektdien, 23.augustā, sakarā ar iepriekš plānotiem remontdarbiem, nebūs pieejama tehniskā apskate Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) apskates stacijā Rīgā, Sēlpils ielā 6A. Savukārt agregātu numuru salīdzināšanas pakalpojumi autobusiem, kravas automobiļiem un piekabēm ar pilnu masu virs 3 500 kilogramiem būs pieejami, darba laikā no pulksten 8:30 līdz 17:00.

Taču šajā dienā apskate transportlīdzekļiem ar pilnu masu virs 3 500 kilogramiem būs pieejama tehniskās apskates stacijā Rīgā, Maskavas ielā 448.

Plānots, ka no pirmdienas, 26.augusta, Sēlpils ielā 6A tehniskā apskate «smagajiem» un agregātu numuru salīdzināšana notiks kā ierasts no pulksten 8:30 līdz 17:00. Sēlpils ielā tehnisko apskati veic pēc iepriekšēja pieraksta, tālrunis: 67471571, savukārt agregātu numuru salīdzināšanu veic autobusiem, kravas automobiļiem un piekabēm ar pilnu masu virs 3 500 kilogramiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu