Samoilovs/Šmēdiņs dramatiskā cīņā sasniedz piekto pusfinālu šosezon (31)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš šovakar Maskavā iekļuva Pasaules kausa «Grand Slam» posma pusfinālā.

Turnīrā ar 3. numuru izliktais Latvijas duets ļoti sīvā cīņā ar 2-0 (28:26 un 27:25) uzvarēja vāciešus Larsu Fligenu/Aleksandru Valkenhorstu, kuri turnīrā izlikti ar 22. numuru.

Pusfinālā svētdien Samoilovam/Šmēdiņam pretī stāsies brazīlieši Rikardu/Alvaru Filju (4.), kuri ceturtdaļfinālā ar 2-1 (18:21, 21:19 un 15:13) uzvarēja nīderlandiešus Jonu Stīkemā/Kristiānu Vārenhorstu (25.).

Jāpiebilst, ka šosezon Samoilovs/Šmēdiņš četras reizes spējuši sasniegt pusfinālu Pasaules kausa posmos, turklāt iekļuvuši labāko četriniekā arī Eiropas čempionātā. Interesanti, ka līdzšinējās četrās reizēs, kad puiši sasnieguši pusfinālu, izdevies iekļūt arī finālā.

Atgādinām, ka izslēgšanas spēļu otrajā kārtā Latvijas duets šodien ar 2-0 (21:18 un 21:16) pārspēja kanādiešus Maveriku Heču/Kristiānu Redmanu (26.).

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu