Samoilovam/Šmēdiņam otrais «Grand Slam» zelts šosezon (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš šodien Krievijas galvaspilsētā Maskavā aizvadīja «Grand Slam» posma finālu un tika pie zelta medaļām.

Finālā Latvijas pāris, kurš izlikts ar trešo numuru, tikās pret Brazīlijas duetu Emanuels Regu/Evandru Gonsalvešs Oliveira (9.) un uzvarēja ar 2-0 (21:17, 21:17).

Pirmo setu abi pāri sāka līdzīgi (4:4), bet turpinājumā latvieši ieguva vadību -7:5, 9:7, 12:9. Vēlāk sekoja 15:12, 17:15, 19:16, bet visā setā Samoilovs/Šmēdiņš bija pārāki ar 21:17.

Otrā seta sākumā vadībā bija brazīlieši (4:3), bet latvieši spēja panākt neizšķirtu un atgūt vadību, pakāpeniski palielinot pārsvaru. Seta vidū Latvijas sportisti bija vadībā ar 11:10, sekoja 14:11, 20:16, bet visā setā uzvara ar 21:17.

Jāapiebilst, ka Samoilovs/Šmēdiņš otro reizi šosezon «Grand Slam» posmā tika pie zelta. Pirmo reizi tas bija Argentīnas posmā.

Kā ziņots, cits Latvijas duets Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš sestdien piedzīvoja zaudējumu turnīra pirmajā izslēgšanas kārtā, sacensības noslēdzot dalītā 17. vietā.

Savukārt Mārtiņš Pļaviņš ar jauno partneri Aleksandru Soloveju nepārvarēja kvalifikāciju.

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu