Ozoliņš: KHL sezonai jau esam gatavi (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Rīgas «Dinamo» kapteinis Sandis Ozoliņš paziņojis, ka komanda ir apņēmusies uzvarēt «Latvijas dzelzceļa» kausā, kā arī ir gatava jaunajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai.

«Dinamo» dalību «Latvijas dzelzceļa» kausā, kurā piedalās sešas komandas, sāk šovakar, plkst. 19.30 ar maču pret Krievijas klubu Jaroslavļas «Lokomotiv».

«Vēlamies uzvarēt «Latvijas dzelzceļa» kausā. Esam izvirzījuši tādu mērķi gan tāpēc, lai iepriecinātu līdzjutējus, gan arī lai paši pirms KHL čempionāta sākuma būtu pozitīvā noskaņojumā. Taču šis turnīrs nebūs galvenais rādītājs «Dinamo» sezonai. Nav tā, ka gadījumā, ja uzvarēsim, sezona būs veiksmīga, vai gadījumā, ja zaudēsim, tā būs neveiksmīga. Pēc šī rezultāta nevarēs neko prognozēt. Vēlamies uzvarēt katrā spēlē, vienalga, vai tā būtu draudzības vai čempionāta spēle, un ar šādu noskaņojumu darbosimies visu sezonu,» «Dinamo» pieredzējušo aizsargu Ozoliņu citē portāls «Sports.ru».

«Šobrīd vēl norit sagatavošanās periods un šis turnīrs mums ir pēdējās spēles, kurās vēl varam atļauties kaut ko paeksperimentēt, paskatīties, kas var nostrādāt vienā vai otrā spēles aspektā. Taču no 5. septembra tādas atrunas, ka mēs kaut ko pamēģinājām [un zaudējām], vairs nebūs. Līdz sezonas sākumam atlikušas desmit dienas. Var teikt, ka mēs tai jau esam gatavi. Sāksim nopietnu cīņu ar čempionāta pirmo spēli un cīnīsimies par katru punktu. Attiecībā uz komandu - mani nekas neuztrauc, viss ir kārtībā, vienkārši norit sagatavošanās darbs,» paudis Ozoliņš.

Jauno KHL sezonu rīdzinieki 5. septembrī uzsāks savā laukumā ar maču pret Minskas «Dinamo».

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu