M.Neikšāns nedēļas nogalē aizvadīs pirmās sacensības kopš pagājušā gada februāra (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Kādreiz spēcīgais Latvijas autorallija braucējs Māris Neikšāns šīs nedēļas nogalē aizvadīs pirmās nopietnās sacensības kopš pagājušā gada februāra, vēsta portāls «Go4speed.lv».

Nedēļas nogalē Neikšāns kopā ar Ringoldu Bērziņu piedalīsies noslēdzošajā Krievijas autorallija posmā Pleskavā. Pēdējo lielo ralliju šī ekipāža kopā aizvadīja rallijā «Sarma 2012», izcīnot trešo vietu.

Šajā laikā Neikšāns un Bērziņš visu savu uzmanību veltījuši «Neiksans Rally Sport» komandai, kas rallija ekipāžām nodrošina gan sacīkšu mašīnu konstruēšanu, gan pilotu apmācību.

Sacīkstēs ekipāža startēs ar komandas mašīnu «Mitsubishi Lancer Evo X», meklējot tās pareizos regulējumus.

«Braukts ar sporta auto ir, bet ilgi nav braukts kaujas apstākļos pēc stenogrammas. Sākumā noteikti būs nedaudz nepierasti, bet gan jau ātri atradīsim kopēju valodu,» citēts Neikšāns. «Ir dažādas domas par nākamo gadu. Protams, mana un Ringolda braukšana šobrīd ir atlikta otrajā plānā, jo pirmajā vietā mums ir komanda un mūsu klienti. Mūsu plānos nav tikai braukšana Baltijā un Krievijā, jo ir doma startēt Ukrainā un arī Eiropā.»

Pašlaik «Neiksans Rally Sport» komandā ir sešas ekipāžas, taču to skaits nākamajai sezonai ir neskaidrs.

Kā ziņots, tikai jūnijā pirmās sacensības šogad aizvadīja arī vairākkārtējais Latvijas čempions autorallijā Andis Neikšāns. Pilota gaitām daudzpunkte tika pielikta pēc tam, kad pērnā gada izskaņā tika zaudēts ilggadējais atbalstītājs «Latvijas Mobilais telefons» (LMT).

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu