ESPN: Biedriņš ieņem 364. vietu NBA spēlētāju rangā (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Populārais amerikāņu masu medijs ESPN publicējis labāko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju sarakstu, kur latvietis Andris Biedriņš ieņem vien 364. vietu.

Šāds ESPN rangs sadarbībā ar basketbola blogu «TrueHoop» tiek veidots jau trešo gadu pēc kārtas, un tajā tiek iekļauti 500 labākie NBA spēlētāji.

Rangs tiek veidots, izvaicājot 215 NBA apskatniekus, kuri strādā ESPN. Masu mediju darbinieki pēcāk novērtē basketbolistu desmit baļļu sistēmā, raugoties pēc viņu vispārējo prasmju līmeņa pirms jaunās sezonas.

Biedriņa vidējais vērtējums ir 2,73. Zīmīgi, ka vietu augstāk par Biedriņu ir pazīstamais centra spēlētājs Markuss Kembijs, kuram karjera jau tuvojas noslēgumam, bet zem latvieša ir viens no Tucijas izlases līderiem Hidajets Turkoglu un bijušais komandas biedrs Goldensteitas «Warriors» rindās Korijs Magetī.

Pirms gada Biedriņš, kurš tagad pārstāv Jūtas «Jazz», bija 284. pozīcijā, bet pirms diviem gadiem - salīdzinoši augstajā 174. vietā.

ESPN vēl nav publicējuši NBA ranga labākos basketbolistus, bet 2011. un 2012. gadā pirmo vietu ieņēma čempionu Maiami «Heat» līderis Lebrons Džeimss.

Aizvadītajā sezonā Biedriņš «Warriors» sastāvā piedalījās 53 NBA regulārā čempionāta spēlēs, sākumsastāvā sākot deviņas no tām. Vidēji mačā viņš guva tikai 0,5 punktus, izcīnīja 2,9 atlēkušās bumbas un bloķēja 0,8 metienus, laukumā vidēji pavadot 9,3 minūtes.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu