Fabrikants Mārtiņš dodas mājās un uz atgriešanos atstāj švammi (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Vakar «Jaunajā Talantu Fabrikā» izbalsots tika Mārtiņš. Viņš Jaunajā Talantu Fabrikā pavadīja astoņas aizraujošas un interesantas nedēļas, taču piecas no tām atradās uz izbalsošanas krēsla.

Pēc visām izbalsošanas ceremonijām viņš mēģināja atrast iemeslus, kāpēc viņš tajās nonāk. Meklējot vainu sevī vai apkārtējos, Mārtiņš aizrakās pat tik tālu, ka vēlējās savu mentoru Donu mainīt pret Jolantu. Turklāt klupa krāgā arī Kristīnei, sakot, ka nav godīgi, ka Kristīnei no ārpuses koncertiem palīdz sagatavoties menedžeris. Redz kā, Mārtiņam tāpat kā monētai ir divas puses – viena mīļa, otra skarba. Un piekto reizi izbēgt no izbalsošanas Mārtiņam neizdevās.

Kā jau rakstījām iepriekš, sabiedrotie izbalsošanā Mārtiņam bija Edgars un Elizabete.

Vecākais fabrikants Edgars Gusts uz izbalsošanas krēsla sēdās trešo reizi. Lai gan teātra un mūzikas dziesmu konkursā Edgars ieguva pēdējo vietu, aktiera talants viņam ir. Edgars Kramiņš vārdabrālim Edgaram Gustam veltījis skarbus vārdus, sakot, ja Edgaru žūrija var iecelt otrajā vietā, tad tā ir neprofesionāla. Bet fabrikanti savu ikdienu bez Edgara vairs nespēj iedomāties.

Dāvis saka: «Edžiņš jau man ir tā kā vecākais brālis, pie kura var doties pēc vieda padoma un ar kuru ir reāli jautri vienmēr. Viņš ir baigi foršais cilvēks.»

Fabrikanti iekšējā balsojumā uz izbalsošanu izvirzīja Elizabeti. Esot fabrikā jau astoņas nedēļas, viņa allaž bijusi korekta savos izteikumos un sadzīvē, taču, ja runa ir par tīrību un kārtību, kolēģi Elizabeti atzinuši par vienu no nekārtīgākajām šova dalībniecēm. Viens no Elizabetes lielākajiem piedzīvojumiem fabrikā bija Dāvis – ieskatīšanās viņa lielajās acīs un mākslinieciskajā dvēselē. Par to, ka kāds no viņiem nokļūs uz izbalsošanas strīpas, baidījušies abi, tomēr jau tagad abi sapņo par satikšanos ārpus šova. Vienu parīti pagājušā nedēļā skatītāji jau izjauca, izšķirot Ilzīti un Rihardu. Taču šoreiz skatītāji lēma, ka Elizabetei jāpaliek.

Mārtiņš bija ne tikai zaudētājs, bet savā ziņā arī liels ieguvējs, jo tika pie pēdējā izbalsotā fabrikanta iespējas – piedalīties atgriešanās koncertā un cīnīties par nokļūšanu atpakaļ šovā. Atvadas bija draudzīgas, fabrikanti jokojās, palīdzēja sakārtot Mārtiņa mantas un pat deva padomus kā izvēlēties meiteni, sakot, ka piedāvājumu noteikti netrūks.

Par to, kurš nākamajā nedēļā atgriezīsies šovā, var tikai minēt, bet katrā ziņā Mārtiņš promejot teica: «Dušā ir mana švamme, un tas ir uz atgriešanos.»

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu