Samoilovs/Šmēdiņš zaudē 1/8 finālā, tomēr nosargā uzvaru sezonas kopvērtējumā (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš šorīt piedzīvoja zaudējumu Pasaules kausa «Grand Slam» posma izslēgšanas spēļu otrajā kārtā Ķīnas pilsētā Sjamenā.

Turnīrā ar 4. numuru izliktais Latvijas duets izslēgšanas spēļu otrajā kārtā ar 0-2 (22:24 un 23:25) piekāpās Itālijas duetam Paolo Nikolai/Danielem Lupo, kuri turnīrā izlikti ar 11. numuru.

Vēl pirms tam šorīt Samoilovs/Šmēdiņš pirmajā kārtā ar 2-0 (21:16 un 21:18) pārspēja austriešus Aleksandru Horstu/Lorencu Petušnigu (14.).

Atgādinām, ka apakšgrupu turnīrā Latvijas pāris trīs spēlēs izcīnīja divas uzvaras, ierindojoties otrajā vietā.

Šīs sezonas pēdējā «Grand Slam» posma kopvērtējumā Samoilovs/Šmēdiņš ierindojās dalītā 9. vietā, nopelnot 400 reitinga punktus un 5 500 ASV dolāru prēmiju.

Cīņā par uzvaru sezonas kopvērtējumā galvenie konkurenti brazīlieši Pedru/Brunu arī piedzīvoja zaudējumu astotdaļfinālā, tādējādi latvieši nosargāja līderpozīciju.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu