Samoilovs: Došanās uz pēdējo posmu nav finansiāli izdevīga (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs intervijā Latvijas Televīzijai sacīja, ka ar Jāni Šmēdiņu nav vēl izlēmuši vai dosies uz sezonas pēdējo posmu Dienvidāfrikā.

«Labākais posms šogad bija Argentīnā, viņi turnīru sarīkoja pirmo reizi un sanāca 3500 skatītāju. Daudzi cilvēki nemaz netika uz šo turnīru un organizatori ārpus stadiona uzlika lielo ekrānu,» saka Samoilovs.

«Apmierināts ar rezultātu varu būt tikai tad, ja esmu pirmais. Pēdējā posmā Ķīnā devītā vieta nav tas labākais rezultāts, agrāk uz šo pozīciju skatījāmies citādāk. Bija liels vējš, zaudējām spēles komandām, kuras ļoti labi spēlē vējā. Astotdaļfinālā zaudējumā pret itāļiem bija gan labs bloks, gan aizsardzība, taču arī pretinieki nodemonstrēja labu spēli.»

«Neesam vēl izlēmuši - dosimies uz Pasaules kausa pēdējo posmu decembra vidū Dienvidāfrikā vai nē. Ja nedosimies, pirmo vietu reitingā, visticamāk, nenoturēsim, jo uz turieni dosies brazīlieši, bet, ja dosimies, par 95% pirmo vietu kopvērtējumā saglabāsim,» norādīja sportists.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu